ndhuwur

Produk

CAS11113-50-1—Asam borat(API)

Katrangan singkat:

Spesifikasi Packing:

1. Bisa disesuaikan

2. Kemasan sing wis ana

1kg Packing acked karo tas aluminium karo tas ziplock nang.

10kg kertas karton.

25kg Barrel Dikempalken karo drum kertas karo kantong plastik pindho nang.


Detail Produk

Tag produk

Jeneng umum Asam borat
Kapadhetan 1,4±0,1 g/cm3
Titik Lebur 170,9ºC
Bobot Molekul 61.833
Persis Massa 62.017525
LogP -0.29
Tekanan uap /
Nomer CAS 11113-50-1
Titik didih /
Formula Molekul BH3O3
Titik Flash /
PSA 60.69000
Indeks Refraksi 1.385
Kondisi panyimpenan iyub-iyub
Merk GSK
Penampilan Wêdakakêna putih

Layanan Kita

Layanan Pre-Sales
* Dhukungan pitakon lan konsultasi.
* Dhukungan tes sampel.

Layanan Sawise Sales
* Dokumen profesional kanggo Clearance sampeyan
* Kabeh dhuwit sampeyan bakal dibalekake langsung yen masalah kualitas kedadeyan

Kaluwihan Kita

1. Kualitas paling apik kanthi rega sing kompetitif.
2. Pangiriman cepet, pangiriman ing wektu.
3. Alibaba Trade Assurance.
4. Ndhukung macem-macem cara dagang lan pembayaran. Kita ndhukung transfer kabel, western union, Paypal utawa pembayaran escrow (Alibaba).
5. Komunikasi bisnis siji kanggo siji.
6. OEM / ODM kasedhiya.
7. We offer trep siji stasiun purchasing service.Our professionaland wicaksana layanan sawise-sales ngilangake kuwatir.
8. We wis akeh taun pengalaman ngekspor ing aktif pharmaceutical bahan produk, Strictly ing milih bahan baku.

Panggonan pesenan

MOQ: 10 gram
Packing: Aluminium foil tas/disesuaikan/barel
Katentuan Pembayaran: Western Union / Money Gram / BTC / T / T / L / C
Mode Transportasi: Kanthi udhara utawa kapal
Express: FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS
Loading Port: Shanghai, China / opsional
Wektu Pangiriman: Ing 7 dina

Panggunaan

Asam borat minangka pengawet sing ringkih, larutan asam borat minangka asam sing lemah, lan amino ing protein bakteri, duwe peran antibakteri, bakteri lan jamur duwe efek nyandhet sing ringkih.Irritant cilik minangka karakteristik paling gedhe saka produk iki.Bisa digunakake minangka pembersih kanggo karusakan kulit lan membran mukus, kalebu eksim akut lan dermatitis akut kanthi exudation massive, stomatitis lan pharyngitis, jamur auditory njaba, pustulosis Chemicalbook, ulcers kronis lan decubitus sores saka sikil ngisor, etc. 3% ~ 5 % solusi kanggo ngumbah tatu, 2% solusi kanggo ngumbah mata lan jaringan mukosa lisan, 4% solusi gargle kanggo pharyngitis lan stomatitis, 2% ~ 3% borate gliserin kanggo inflamasi saluran pendengaran eksternal, 4% solusi alkohol kanggo penyakit jamur saluran pendengaran eksternal, Salep 10% kanggo abses kulit, ulkus lan lara tekanan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita